Til forrige side      Til forsiden

 

 

 

 

 

Alle unge med ASF har evner og talenter

 

 

 

- Tom Tinggard Pedersen & Rasmus Teit Thinggard Pedersen

 

Alt for mange mennesker – det være sig fagfolk og pårørende - fokuserer på de udfordringer og mangler unge med ASF har. Hvad med at fokusere på det der virker!


Rasmus er infantil autist. Han har fået tilkendt pension, men det betyder ikke, at han vil gå derhjemme og drive den af, som mange foreslog ham at gøre. Han ønskede brændende at arbejde for Arriva og få kørekort.
Omgivelserne sagde, at det skulle han nok ikke gøre sig de store tanker om – han var jo infantil autist. Til alles store overraskelse bestod han både den svære test ”Pas på – på sporet”, der giver ham ret til at færdes på og ved skinnerne. I september 2018 fik han sit kørekort, hvor han bestod teori og køreprøve første gang. Hans far, Tom Thinggaard Pedersen, er sekretariatsleder i Landsforeningen Talentspejderne, der hjælper udsatte unge med at finde deres evner og talenter. Se og hør om værktøjer, der har hjulpet flere hundrede unge videre til uddannelse og job.

 

 

 

   

 

 

 

Funktionsniveau: Lavt, middel eller højt kognitivt funktionsniveau: Middel
Målgruppe: Fagfolk, pårørende og/eller personer med ASF

 

 

 Workshop 6

     

 

 

 

 

 

Fonden Samrådet - Strandvejen 11 - 7800 Skive - Danmark - Tlf.: (+45) 9751 1799 - info@skivekonferencen.dk - Besøg os på Facebook