Til forrige side      Til forsiden

 

 

 

Forældreskab og ASF - Ressourcer og udfordringer

 

 

 

- Rikke Have Oddgaard og Jan Oddgaard


Workshoppen tilbyder et nærbillede af den "autistiske familie", hvor en eller flere forældre er på spektret, og hvor der er barn eller børn, såvel på som udenfor spektret.

 

Udgangspunktet vil være:

- Hvad er ressourcer forbundet med dette?

- Hvilke udfordringer kan man forvente?

- Hvordan kan dette med fordel håndteres indenfor rammen af selve familien? - OG endvidere i samarbejdet med        denne?


Med baggrund i 15 års praktisk erfaring med behandling og undervisning af familier, beskrives sammenfaldende erfaringer fra dette arbejde, ligesom der uvægerligt vil blive trukket på personlige erfaringer fra "det autistiske familieliv".

 

Målgruppen er såvel autistiske personer som pårørende og endvidere fagprofessionelle, der arbejder med børn, unge og voksne med ASF. Workshoppen er fokuseret på praksishåndtering og praksisviden. Der anvendes generaliserede modeller med henblik på formidling, men der anvendes og formidles også praksiseksempler.


Der vil løbende kunne stilles forståelsesspørgsmål, og i det omfang der er tid til det, vil der være mulighed for løbende at stille uddybende spørgsmål.

 

 

 

 

Workshop 5 

 

Fonden Samrådet - Strandvejen 11 - 7800 Skive - Danmark - Tlf.: (+45) 9751 1799 - info@skivekonferencen.dk - Besøg os på Facebook