Til forrige side      Til forsiden

 

 

 

 

IT - Autisme - Software - Kvalitet

 

 

 

- Michael V. Drejer & Orla Pedersen

 

Special Minds optimerer software og IT for virksomheder som Google, Energinet, Nykredit, Systematic, Falck, Telia, m.fl. samt en række offentlige kunder i Danmark.

Her er alle IT-konsulenterne mennesker med autisme og lignende kompetencer, og de håndterer opgaver som software test, teknisk support, white hat hacking og sikkerhed, datakonvertering, statistik, digitalisering og arkivering. Samtidig bidrager konsulenterne til god struktur, overblik og planlægning, således at kvaliteten i kundernes IT udviklingsproces øges væsentligt.

 

Der er hos Special Minds en tryg, overskuelig arbejdsplads og hverdag, således at kompetencerne og interessen for IT kan komme i spil. Mennesker med autisme har en høj grad af fokus, perfektionisme, vedholdenhed og sans for at skabe struktur i kompleksitet, softwaretest og IT systemer. De særlige talenter bidrager i høj grad til kvalitet, levering til tiden og til aftalt pris – netop hvad der efterspørges af softwarevirksomheder og de offentlige partnere i både Danmark og udlandet. I tillæg til de IT-mæssige ydelser bidrages til Corporate Social Responsibility og FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling.

 

Hvordan kan mennesker med autisme bidrage positivt i erhvervslivet, og hvad kan neurotypiske mennesker lære af dem? Kom og hør om erfaringerne hos Special Minds.

 

 

Om Special Minds:
Special Minds er et videnscenter for autisme og en IT-virksomhed. Her findes afklarings- og beskæftigelsesrettede forløb og særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser, side om side med en IT-virksomhed hvor alle konsulenter har en autismeprofil. Der er afdelinger i Århus, Aalborg, Silkeborg og Kolding. Special Minds har vundet Børsens Gazellepris for fjerde år i træk i 2018 og er Top 1% eliteleverandør til det offentlige i Danmark.

 

 

Workshopholdere:

Michael Vestergaard Drejer, IT-konsulent
Orla Pedersen, erhvervschef

Funktionsniveau: Højt og middel kognitivt funktionsniveau

 

Målgruppe: Mennesker med ASF, pårørende og fagfolk

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop 13 

Fonden Samrådet - Strandvejen 11 - 7800 Skive - Danmark - Tlf.: (+45) 9751 1799 - info@skivekonferencen.dk - Besøg os på Facebook