Til forrige side      Til forsiden

 

 

 

 

 

Menu

 

 

Middag torsdag aften 

 

3 retters menu

Forret

Grillet oksecarpaccio

Med små sprøde salater, syltede tomater, vesterhavs aioli, pesto oliven og capers bær

Hertil hjemmebagt surdejsbrød. 

 

Hovedret

 Rosastegt kalvesteg

Med rosmarin og knust sort peber

Hertil serveres ovnbagt kartoffeltimbale med efterårssvampe.

Garneret med lun ærtesalat med bagte tomater og sc. demiglace.

 

Dessert

Islagkage fra Vebbestrup, med pistacie knas og chokolade.

 

 

 

 

Middag torsdag (Glutenallergi – Laktoseallergi  - Sukkerfri)

I store træk samme menu til middagen torsdag aften som beskrevet i program, dog med

produkter/råvarer som imødekommer glutenallergi, laktoseallergi og sukkersyge.

 

 

 

Middag torsdag (Vegetar/ Veganer)

I store træk samme menu til middagen torsdag aften som beskrevet i program, dog med

produkter/råvarer som imødekommer vegetar/veganer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frokostbuffet fredag

Fiskesalat i bambusbåd med sweetdrops og spirer.

Vitello tornato: kalvesteg med tunsauce og kapers.

Lyssejs loins i øldej med tatarsuce og citron.

Cæsar salat med bacon croutons og vesterhavs ost.

Frikadeller med orangemarineret rødkål og asier.

Tarteletter med høns i aspargesfløde.

Ost fra Thise med druer og kiks.

Inkl. 1 genstand pr. person.

 

 

 

Frokost fredag (Glutenallergi – Laktoseallergi  - Sukkerfri)

Til frokosten fredag middag mulighed for at spise af samme buffet som beskrevet i programmet, men med

supplement af særlig buffet med specialkost.

 

 

Frokost fredag (Vegetar/ Veganer)

Til frokosten fredag middag mulighed for at spise af samme buffet som beskrevet i programmet, men med

supplement af særlig buffet med specialkost. 

 

 

 

 

 

 

Fonden Samrådet - Strandvejen 11 - 7800 Skive - Danmark - Tlf.: (+45) 9751 1799 - info@skivekonferencen.dk - Besøg os på Facebook